✔️lactosevrij
Ingrediënten
* 250 g kipfilet
* 1 tl knoflookpoeder
* 1 tl zwarte peper
* 1 tl zout
* 1 tl kurkuma
* 0,5 tl gemberpoeder
* 1 tl paprikapoeder
* 0,5 tl chilivlokken
* Scheutje olijfolie
* Koriander
* Lactosevrij geraspte kaas
* Scheutje olijfolie
* 0,5 ui
* 1 rode paprika
* 3 wortels
* Handvol mais
* Handvol groene olijven
* 140 g tomatenpuree
* 50 ml kokend water
* Wraps
* 140 g tomatenpuree
* 100 ml tomatensaus
* 150 ml kokend water
* 1 tl Italiaanse kruiden
* 1 tl knoflookpoeder
* 1 tl zout
* 1 tl zwarte peper
* 0,5 tl chilivlokken
* Lactosevrij geraspte kaas
Snij en marineer de kipfilet.
Meng de geraspte kaas door de kipfilet.
Verwarm de olie met ui in een pan. Bak de kipfilet voor 5 minuten en doe de wortel en paprika erbij. Bak alles gaar en doe dan de mais en olijven erbij. Als laatst doe je de tomatenpuree en kokend water erbij. Laat dit voor 3 minuten staan.
Verdeel het mengsel in het midden van de wrap. Strooi wat geraspte kaas over het mengsel en rol de wrap op. Leg de wrap in een met bakpapier beklede bakvorm. Volg deze stappen totdat het mengsel op is.
Meng in een pan de tomatenpuree, tomatensaus, kokend water en kruiden.
Giet dit over de wraps heen. Strooi als laatst de geraspte kaas over de saus.
Leg de enchiladas voor 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Tip: serveer met een frisse salade
Reactie plaatsen
Reacties