✔️Lactosevrij
Ingrediënten
- 100 g pistachenoten
- 50 g walnoten
- 1 tl honing
- 70 ml amandelmelk
- 2 eieren
- 1 tl honing
- Scheutje oranjebloesemwater
- 150 ml zonnebloemolie
- 150 ml amandelmelk
- 4 etl Griekse yoghurt - vegan
- 250 g meel
- 16 g bakpoeder
- 1 tl geraspte kokos
- Vegan chocolade pasta
- Pistachenoten
- Geraspte kokos
Doe de pistachenoten, walnoten en honing in een mixbeker of blender. Giet de melk beetje bij beetje erbij en mix totdat je een gladde pasta hebt. Zet dit even aan de kant.
Breek de eieren in een kom en doe de honing en oranjebloesemwater erbij. Mix voor 30 seconden. Giet de zonnebloemolie, amandelmelk, Griekse yoghurt en de pistache pasta erbij. Mix voor 30 seconden tot een minuut. Zeef de meel beetje bij beetje en de bakpoeder volledig boven de kom. Doe de geraspte kokos erbij en mix voor 30 seconden. Ga hierna over naar een spatel om het beslag luchtig te houden.
Laat het beslag een half uur afgedekt staan.
Bak de pancakes gaar in een pan. Garneer de pancakes met vegan chocolade pasta, pistachenoten en geraspte kokos.

Reactie plaatsen
Reacties