✔️Lactosevrij
Ingrediënten
- 280 g citroen risotto - Italiamo
- 1 tl zout
- 1 tl zwarte peper
- 0,5 tl knoflookpoeder
- 500 ml kokend water
- 375 g tofu
- 1 tl zout
- 1 tl zwarte peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl kurkuma
- 1 tl paprikapoeder
- 0,5 tl gemberpoeder
- Sambal - hoeveelheid naar wens
- 2 tl rode pesto
- 1 tl meel - je kan ook maïzena gebruiken
- Koriander - hoeveelheid naar wens
Garnering
- Sriracha mayonaise
- Ijsbergsla
- Komkommer
Doe de risotto met de kruiden in een pan. Giet het kokend water erbij totdat de risotto volledig onder water is. Dek de pan voor 8 tot 10 minuten af totdat de risotto gaar is.
Lek de tofu uit en snij het in kleine blokjes. Marineer met de kruiden, rode pesto, meel en koriander. Bak de tofu binnen 15 tot 20 minuten gaar in de air fryer. Draai de tofu na 7 tot 10 minuten om zodat ook de onderkant gaar is.
Serveer de risotto en tofu met ijsbergsla en komkommer. Giet de sriracha mayonaise over de tofu.
Reactie plaatsen
Reacties