✔️Lactosevrij
Ingrediënten
- 250 g roomboter
- 1 etl cacaopoeder
- 150 g bruine suiker
- 8 g vanillesuiker
- Mespuntje zout
- 4 eieren
- 200 g meel
- 16 g bakpoeder
- 1 etl cacaopoeder
- 60 g grof gehakt Vemondo vegan chocola
- 1 etl Terra vegan chocolade pasta
Smelt de roomboter met de cacaopoeder in een pan en laat dit helemaal afkoelen. Giet dit over in een kom en doe de bruine suiker, vanillesuiker en zout erbij. Mix voor 30 seconden. Breek 1 ei in het mengsel en mix voor 30 seconden. Herhaal deze stap met de rest van de eieren. Zeef de meel, bakpoeder en cacaopoeder boven het mengsel en mix voor 30 seconden met een garde. Ga hierna over naar een spatel om het beslag luchtig te houden. Giet het beslag over in een met bakpapier bekleed bakvorm. Hak de chocola en strooi dit over de bakvorm. Smelt de chocolade pasta en giet dit met een lepel er overheen.
Bak de brownies gaar in een voorverwarmde oven op 200 graden. Dit kan 20 tot 25 minuten duren.

Reactie plaatsen
Reacties