Bananen cake

✔️Lactosevrij

Ingrediënten 

  • 3 eieren
  • 4 etl vegan kwark - naturel
  • 150 ml amandelmelk
  • 1 etl honing
  • 2 bananen - extra rijp
  • 200 g meel
  • 16 g bakpoeder
  • 100 g havermout
  • 50 g pure chocola - Delicata fleur de sel 75%
  • Handvol walnoten

Breek de eieren in een kom en giet de kwark, amandelmelk en honing erbij. Pureer de banaan grof en doe dit ook erbij. Mix voor 30 seconden. Zeef de meel en bakpoeder boven de kom en doe de havermout erbij. Mix voor 30 seconden en ga daarna over naar een spatel. Dit houdt het beslag luchtig. 

Giet het beslag over in een met bakpapier bekleed bakvorm. Breek de chocola en walnoten in kleine stukjes en strooi dit over het beslag heen.

Bak de cake binnen 30 minuten gaar in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Serveer de cake met een dun laagje yoghurt of kwark en giet er eventueel nog wat pindakaas boven. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.